Meny Stäng

Aktiviteter

Vi anordnar olika typer av event där våra medlemmar kan träffas och utbyta erfarenheter kring hur de arbetar med franchise. Att träffa andra inom olika branscher, med affärsmodellen franchise som gemensam nämnare, ger möjlighet till ett ovärderligt kontaktnät där många kunskaper och insikter kan utbytas.
Aktuella aktiviteter hittar du bland våra nyheter

Erfarenhetsdagar

En gång per år (under okt/nov) anordnar vi en tvådagars konferens under namnet ”Erfarenhetsdagar”, där vi fokuserar på ett aktuellt område och får lyssna på experter inom detta. Mycket tid avsätts också för workshops där vi att diskuterar och jobbar i grupper och ta vara på varandras erfarenheter.Var vi håller hus varierar från år till år. Lär dig mer och träffa andra som arbetar med franchise.

Frannygalan

Varje år, i slutet av mars, arrangerar vi Frannygalan där vi premierar duktiga företagare inom franchise. Inför galan nomineras ett antal kedjor till Årets Franchisekedja och på galan utropas vinnaren som vår styrelse har utsett. Kedjorna som är nominerade får mycket PR och vi skickar ut pressmeddelanden både före och efter tillställningen. Galan är också ett utmärkt tillfälle för fullvärdiga medlemmar att hylla en franchisetagare i sin kedja och göra ett festligt företagsarrangemang i samband med detta.
På Frannygalan blir vinnaren uppmärksammad under festliga former tillsammans med andra franchisetagare från olika branscher.

Lunchseminarier/workshops

Vi anordnar seminarier/workshops cirka 4-6 gånger per år och agendan styrs av de önskemål och behov som våra medlemmar har. Aktuella aktiviteter hittar du bland våra nyheter.