Meny Stäng

Franchisetagare till HTH

HTH ska öppna i Västerås, Karlstad, Sundsvall och Umeå.

Skapa din egen framgång – och bli en del av vår!
Ser du dig som entreprenör och är intresserad av att leda ditt egna framgångsrika bolag? Då har du nu möjligheten att investera i din egen utveckling då HTH letar efter sin nästa Franchisetagare som från början får vara med och bygga upp verksamheten. Anta utmaningen att driv din egen HTH butik så får du det bästa av två världar. Du är självständig och driver din egen verksamhet, men med tryggheten och stöttningen av HTH som partner med ett starkt varumärke, marknadsföring och koncept.

Rollen som Franchisetagare på HTH innebär ett totalt ansvar för såväl den framtida butiken som för proaktiv projektförsäljningen till lokala entreprenörer, snickare och arkitekter. Det är därför en stor fördel om du har ett väletablerat nätverk och goda kunskaper om det lokala näringslivet. Du kanske driver din egna verksamhet idag och söker en ny investeringsmöjlighet och utmaning, eller så arbetar du inom B2B och har väntat på att ta steget till att bli din egen chef. Erfarenhet från köksbranschen eller byggbranschen är värdefull men oavsett bakgrund är dina perso

nliga egenskaper det viktigaste för att lyckas.

Låter detta som din nästa utmaning?
Visa ditt intresse och maila ditt CV och personligt brev till uss@hth.dk För ytterligare information, kontakta Ulrik Severinsen på +45 40 603 670.