Bli franchisetagare - 21 april 2020

Bli Hemdeli´s representant på din hemort!

Vill du ha en egen Hemdelibil och leverera kött, fisk och skaldjur kring din egen hemort? Då ska du läsa vidare!

Vi är ett av Sveriges största och snabbast växande hemförsäljningsföretag som har fisk, skaldjur, kött, desserter, såser och kryddor i vårt sortiment. Vi har vårt huvudkontor och lager i Halmstad med filialer runt om i Sverige. Vi jobbar med fryst livsmedel och arbetar under varumärket HemDeli.se Vårt mål är att kunna leverera den bästa kvalitén som finns att tillgå på marknaden och att ha nöjda kunder.

Vi vet också att “dörrknackning” inte är något att skämmas över då våra kunder vill att vi kommer tillbaka.HemDeli är ett väl etablerat varumärke i Sverige som nu expanderar ytterligare och vi och söker dig som vill driva ett eget lönsamt företag. Vår ambition är att kunna erbjuda fler konsumenter våra produkter i hela landet.

Varför franchise?
Vi har valt att expandera med franchise eftersom vi sett att de som idag driver sina egna verksamheter som franchisetagare inom HemDeli har lyckats väl. Mycket väl! Vi ser det också som en möjlighet att snabbare etablera oss på andra orter då de flestas engagemang ökar när de gör något för sig själva istället för att vara anställda. Att vi blir en större aktör ger oss, men också dig som franchisetagare, stordriftsfördelar inom inköp, marknadsföring, logistik osv.

Franchisetagare
Som franchisetagare bygger du din handelsplats på den lokala orten och dess närområde. Med din passion och vårt koncept bygger vi tillsammans en landsomfattande kedja. Som franchisetagare har du en egen försäljningsbil som du säljer och levererar med. Till din hjälp har du en anställd eller om du väljer och driva det tillsammans med någon annan går även det bra. För att bygga en lönsam verksamhet krävs nämligen att man är minst två personer som arbetar.

Du måste ha körkort med B-behörighet, vara utan betalningsanmärkningar och ha ett mindre startkapital (vi hjälper till med finansieringen). För dig som inte känner till oss sen tidigare kan vi förklara att vi jobbar som en glassbil fast ändå inte… Vi knackar på hos våra kunder istället för att hoppas att de skall komma ut till oss, samt att man kan gå in i våra bilar. Sen bearbetas olika områden efter ett schema så att både du som franchisetagare och våra kunder vet när vi kommer tillbaka nästa gång.

Vi hjälper dig med:

 • Utbildning
 • Färdigt koncept
 • Försäljningsbil
 • Logistiklösningar
 • Rekrytering av personal
 • Start-upp-hjälp
 • Du får även ensamrätt till ett geografiskt handelsområde

Vi tror att du:

 • Har en passion för mat
 • Tycker om försäljning
 • Vill bli egen företagare
 • Har stabil ekonomi
 • Vill satsa på dig själv

 

Är du intresserad av att bli franchisetagare och en del av HemDeli kan du få mer information om vårt franchisekoncept genom att maila oss på: franchise@svenskahemdelikatesser.se

Alla intresseanmälningar och alla uppgifter hanteras som konfidentiell information.