Bli franchisetagare - 27 april 2020

Franchisetagare hos Regus

En möjlighet att investera och bli franchisetagare hos Regus, den globala marknadsledaren av flexibla kontor och co-working centre.

3 av 10 kontorsbyggnader i varje stad världen över kan vara en franchise möjlighet dom kommande åren. Behoven av flexibla kontorsplatser och co-working spås fortsätta öka kraftigt.

Tänk om du haft möjligheten att få vara med från start när framgångsrika etablerade franchisekoncept så som restauranger och gym exploderade i tillväxt. Det här är ett tillfälle att diversifiera sig från traditionella branscher och ta del av hög avkastning och snabb återbetalning på investerat kapital. Nu har du möjlighet att bli franchisetagare hos IWG plc, den globala marknadsledaren av flexibla arbetsplatser och co-working. Vi har erbjuder olika format som Regus och Spaces ochkan tillgodose alla behov. Regus har varit verksamma inom flexibla kontor och co-working centre sedan 1989. Under dessa 30 år har vi växt till 3300 flexibla kontor och co-working centre i 120 länder och 1100 städer. 2,5 miljoner kunder använder våra centre dagligen.

Marknaden för flexibla kontor och co-working växer stadigt och vi söker franchisetagare som kan hjälpa oss att accelerera tillväxten av nya flexibla kontor och co-working platser runt om i Sverige. Är det här rätt investeringsmöjlighet för dig?