Meny Stäng

ERFARENHETSDAGARNA 8-9 oktober 2018

8-9 oktober

Årets Tema är:

“VINNARKULTUR, NÄRINGSLIV & IDROTT”

VI KOPPLAR SAMMAN IDROTT OCH FRANCHISE EFTERSOM BÅDE IDROTT OCH FRANCHISE HANDLAR OM LAGARBETE OCH INDIVIDUELLA PRESTATIONER.  UNDER DAGARNA GÄSTAS VI AV IDROTTARE OCH FÖRETAGARE SOM DELAR MED SIG AV SINA ERFARENHETER KRING HUR MAN BYGGER EN VINNARKULTUR.

I år har vi valt att samarbeta med :

Anmäl dig här

Utdrag ur programmet:

Vinnare från årets Frannygala

 • Magnus Carlsson, VD Pressbyrån (Reitan Convenience)
  vinnare av Årets Franchisekedja
 • Niklas Siljeblad, VD Hertz
  vinnare av Årets Nytänkare
 • Jonas Reinholdsson, Founder O´learys
  vinnare av Årets FranchiseBragd
 • Fredrik Petersson, CFO Elgiganten
  vinnare av Årets CFO
 • Olof Hansson, VD Elians Group
  vinnare av Framtidens Franchise

Följande profiler från sport- och näringsliv besöker oss:

Liza Nyberg.
Liza förenar ett starkt entreprenöriellt driv med erfarenhet, kompetens och förståelse för bankverksamhet och det regulatoriska ramverk som omgärdar verksamheten. Hon lägger ned mycket tid, kraft och resurser på medarbetarkulturen och har även blivit uppmärksammad för det bl.a. av Universum då hon 2017 mottog årets hederspris i Employer Branding. I Lizas tidigare uppdrag bl.a. som CEO för Collector, Landshypotek Bank, mjukvaruföretaget Emric, Skandiamäklarna och Danske Banks hypoteksinstitut, har hon påvisat en stark förmåga att framgångsrikt driva tillväxt och förändring.

Peter Wallin tidigare Elithockeyspelare och Förbundskapten Svensk Hockey. Grundare och affärsutvecklare för BETA. BETA hjälper organisationer som vill uppnå ökat engagemang för att nå en ledande position. Med kunskap och erfarenhet från näringsliv och idrott, erbjuder BETA enkla verktyg och lösningar för beteendeutveckling som ökar engagemanget och frigör organisationers potential.

 

Anton Frondelius, 24 år gammal, nästa generations stjärna inom professionell golf. Anton har spelat framgångsrikt i USA och satsar nu på en karriär mot toppen, tillsammans med Progressive Golf Management.

 

 

Mats Lundström gjorde första målet i Globen! Har över 10 år inom elithockey och 20 år i ledande befattningar i svenska och internationella bolag. Föreläser ofta om hur idrottens hörnstenar och värderingar kan användas för att bygga effektiva team som når sina mål.

 

 • Anders Södergren, framgångsrik längdskidåkare som tagit tre OS medaljer, varav ett guld! Idag sponsorcoach på Svenska Skidförbundet och flitig inspirationsföreläsare.
 • Johan Sares, längdchef, svenska skidförbundet sedan ca 10 år och har varit en stor del av Sveriges längdframgångar under denna tid. Johan Sares och Svenska Skidförbundet arbetar för att bli Sveriges mest tillgängliga landslag.

Vi kommer även att anta utmaningen MÄSTARTITELN, där sätts våra förmågor på prov! Aktiviteten är hämtad från tv programmet ”Mästarnas Mästare” och följande grenar är aktuella:

– Jägarställning
– Längd – tid – vikt
– Dubbeltiming
– Minneslöpning
– Skaka loss
– Nattduellen

Det är alltså inte enbart fysisk styrka och uthållighet som räknas. samarbete, teknik och taktik är viktigt!

Fullständigt program presenteras inom kort.

Anmäl dig här

Kostnad medlem, 4490 kr, tillägg enkelrum 500 kr
Övriga, 5490 kr, tillägg enkelrum 500 kr
(Anmäler du dig innan 31 augusti så bjuder vi på enkelrumstillägget)
Sista anmälningsdag: 21 september
ANMÄLAN ÄR BINDANDE