Allstar Franchise AB

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Företagsuppgifter
Allstar Franchise AB
7 st
Kontaktuppgifter
Mikael Johansson
08-709 91 20
Lärlingsgatan 18, 90 422 Stockholm

Historien om Allstar
Idén på ett nytt koncept för en sportbar föddes 2007 efter ett besök i Miami där en middag på det exklusiva stekhuset Houston´s gett mersmak. Var det möjligt att kombinera den nivån på mat med en sportbar? Och om så var fallet, varför hade ingen redan gjort det?
Under ett år växte idén och i november 2008 checkar fyra vänner in på flighten till New York med den tydliga målsättningen att tränga djupt in i den amerikanska sport- och matkulturen. Förbi baseballkepsar och cajunkryddade ribs vidare in mot självaste själen i den amerikanska sportbarkulturen.
Beväpnade med ett pulserande sportintresse, ett anteckningsblock och en hunger på det amerikanska kökets kanske begav de sig ut på uppdrag.

En helt ny sportbar
Kort sagt, insikten om att världen skulle få en helt ny sportbar klarnade till visshet. En sportbar som tar sitt kulinariska avstamp i ett högklassigt steakhouse, uppbyggd i ljusa och modernt designade lokaler är långt ifrån den gubbpubbiga prägel som råder i gårdagens sportbarer.
En sportbar som i ett slag lyfter hela konceptet till en ny nivå. En nivå som i sportens värld har ett namn: ALLSTAR THE FABULOUS SPORTSBAR.SVENSK FRANCHISE - SVENSKA FRANCHISE FÖRENNGEN | KUNGSGATAN 71 | 112 27 STOCKHOLM | Org, Nr. 802013-1465 | IT Utveckling Netberry AB