FemtioFemPlus AB

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Företagsuppgifter
FemtioFemPlus AB
30
Kontaktuppgifter
Gustaf Heverius
0730-240125
Mösaregatan 11a, 254 66 Helsingborg, Sverige

Våra kunder får hjälp med exakt det de vill ha hjälp med för en rimlig summa pengar, och med vår lokala förankring kan vi vara tillgängliga snabbt samt åta oss både stora och små uppdrag. Våra duktiga och engagerade, oftast seniora medarbetare får en meningsfull sysselsättning och kan dessutom sätta lite guldkant på tillvaron. Våra professionella och serviceinriktade franchisetagare runt om i landet driver sina verksamheter med kreativitet och gott humör. Detta tillsammans skapar gemensam glädje för oss alla. Det är ett koncept som alla vinner på. Bättre kan man inte ha det på sitt jobb!

Förutom hushållsnära tjänster utför vi uppdrag åt företag, organisationer, förvaltningar och ett 30-tal kommuner. Har du behov av assistans i vardagen, inne eller ute, på jobbet eller i bostadsrättsföreningen, välkomnar vi dig till att ta kontakt och lovar utföra det vi åtar oss på bästa sätt.

Vår målsättning är att vara en förebild inom franchising och på detta sätt skapa ett långsiktigt attraktivt varumärke som vi alla är stolta över.

Från augusti 2009 då vi startade verksamheten har vi, tack vare nöjda kunder, haft en fantastisk utveckling. Vi mottog Gasellpriset 2014, 2015 samt 2016, och idag finns över 30 franchisetagare som framgångsrikt utvecklat sina egna delar av företaget. Läs gärna mer på femtiofem.se/franchise.SVENSK FRANCHISE - SVENSKA FRANCHISE FÖRENNGEN | KUNGSGATAN 71 | 112 27 STOCKHOLM | Org, Nr. 802013-1465 | IT Utveckling Netberry AB