Garageportexperten
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Företagsuppgifter
Garageportexperten
556512-4095
1995
30st
Mikael Holmstrand
ca 300 Mkr
Gottorpsgatan 15, 582 73 Linköping
Kontaktuppgifter
Bygg
Mikael Holmstrand
Sweden
0771-473 473

Att byta till en ny garageport är kanske det bästa du kan göra för ditt hus. Inte bara ger du fasaden ett lyft. Du får också en ökad säkerhet och bekvämlighet.

Ändå är det många som tvekar. Väntar alldeles för länge innan de gör slag i saken. Varför? Anledningen är naturligtvis att ett garageportsbyte ofta känns som ett övermäktigt projekt. Men så behöver det ju inte vara. Inte om du väljer Garageportexperten™.

Vi är nämligen precis vad vi heter – en expert på garageportar, med allt vad det innebär av kunskap och erfarenhet. Men inte bara det, vi har också Sveriges största utbud. Hos oss hittar du med andra ord alltid det senaste och bästa från Sveriges och världens ledande tillverkare.

Vi är dessutom en helt leverantörsoberoende återförsäljare. Det betyder att vi kan hjälpa dig välja den port som passar bäst för just ditt hus, dina önskemål och, inte minst, din plånbok.

Men är det något som utmärker Garageportexperten™ så är det just det att vi kan göra hela jobbet åt dig – från måttanpassning till montering och bortförsel av din gamla port. Du får helt enkelt all hjälp du behöver, och dessutom marknadens bästa garantier på både material och arbete. Tryggare eller enklare kan det inte bli.

Så tänk på det när du ska byta garageport: väljer du Garageportexperten™ får du så mycket ”på köpet” att det enda du egentligen behöver fundera på är…ja, kanske vad du ska äta till middag.

Välkommen till Garageportexperten™.
SVENSK FRANCHISE - SVENSKA FRANCHISE FÖRENNGEN | KUNGSGATAN 71 | 112 27 STOCKHOLM | Org, Nr. 802013-1465 | IT Utveckling Netberry AB