Hjälpmedelsteknik Sverige AB

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Företagsuppgifter
Hjälpmedelsteknik Sverige AB
1
Kontaktuppgifter
Jonas Christensson
040-41 07 80
Tenngatan 2, 234 35 Lomma

Hjälpmedelsteknik Sverige är ett av Sveriges största och första privata serviceföretag inom hjälpmedelsbranchen. Vi är en stor aktör inom service av tekniska hjälpmedel och även inom försäljning av hjälpmedel till den privata marknaden genom våra två butiker i Lomma och Kristianstad. Vi är idag 22 anställda på våra 2 enheter samt har ett stort antal konsulter anslutna till oss runt om i Sverige som sköter våra långväga jobb.

Bolaget grundades 1999 och startade sin verksamhet i lokaler i Lomma Hamn. Ganska fort växte vi ur våra lokaler och flyttade in i nya fräscha lokaler på Tenngatan 2 i Lomma. Våren 2011 utökade vi med lokaler i Kristianstad på Rörvägen 10, för både verkstad och butik. Våra lokaler i Lomma är på ca 1500kvm och lokalerna i Kristianstad ca 500kvm.
2006 öppnade vi vår första Hjälpmedelsbutik i Lomma och under 2011 en ny butik i Kristianstad.
Vi som arbetar på Hjälpmedelsteknik är ett sammansvetsat team, som tillsammans har många olika kunskaper och därmed kan erbjuda olika tjänster inom arbetsområdet hjälpmedelsteknik.
En målsättning är att ge personer med funktionsnedsättning, anhöriga och personal inom vården förstklassig service och underhåll av hjälpmedel och vårdutrustning. I takt med att behoven och hjälpmedelsutbudet ökar och blir mer komplext ställs högre krav på fortlöppande kontroll och underhåll av utrustning.

Ställ dina krav och vi formar lösningar efter dina behov.SVENSK FRANCHISE - SVENSKA FRANCHISE FÖRENNGEN | KUNGSGATAN 71 | 112 27 STOCKHOLM | Org, Nr. 802013-1465 | IT Utveckling Netberry AB