MrCAP
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Företagsuppgifter
MrCAP
556514-4374
1990
Sverige: 37 st, varav 4 är egna.
Walter Karens
Frejgatan 1, 114 20 Stockholm
Kontaktuppgifter
Tjänster & service
Gunnar Lindén
08-594 119 90

Om MrCAP
MrCAP är ett svenskt franchisesystem etablerat 1990. Vi är inriktade på att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, med fokus på bilens exteriör och interiör. Vi behandlar ca 65 000 bilar per år åt privatpersoner och företag i 11 länder. MrCAP erbjuder ett brett serviceprogram. En MrCAP-behandling är ett hantverksarbete som utförs av medarbetare med passion för bilar och dess ägare. Verksamheten bygger på egen teknik- och produktutveckling, som endast tillhandahålls av licensierade och certiferade MrCAP-företag. En MrCAP-behandling bidrar till att optimera bilens värde och samtidigt reducera negativ miljöpåverkan, bl.a. tack vare ett mindre behov av rengöring. Bilbranschen är världens största branch sett till antalet anställda och är dessutom en av de mest genomlysta och dynamiska branscherna som finns!

MrCAP Franchise
MrCAP är organiserat i ett Business Format Franchising System, vilket innebär ett heltäckande konceptsamarbete mellan franchisegivare och franchisetagare. Samarbetet omfattar samtliga delar av affärsverksamheten och inkluderar utbildning, driftmanualer och löpande stödverksamhet. Läs mer på http://www.mrcap.com/franchise/. Välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!
SVENSK FRANCHISE - SVENSKA FRANCHISE FÖRENNGEN | KUNGSGATAN 71 | 112 27 STOCKHOLM | Org, Nr. 802013-1465 | IT Utveckling Netberry AB