Aktiviteter - 8 June 2022

Completely Retail Marketplace 2022

Efter ett framgångsrikt evenemang i år är vi mycket glada att kunna meddela att vi fortsätter vårt samarbete med Completely Retail Marketplace Nordics – det största detaljhandelsevenemanget i regionen!

Arrangemanget ger franchisevarumärken och konsulter en unik möjlighet att träffa de viktigaste fastighetsägarna och mäklarna inom regionen. Ni kommer att kunna upptäcka lokaler som är tillgängliga nu och i framtiden för att hjälpa er att uppnå era expansionsmål.
Genom samtal kan ni också skapa nya partnerskap för att hjälpa er att komma över idealiska utrymmen snabbare, på de bästa platserna och på kortast tid – vilket ger franchisetagare den bästa plattformen för att göra sin verksamhet mer framgångsrik.

Det är gratis att delta vid Completely Retail Marketplace för franchisetagare och givare som letar efter fysiska utrymmen att hyra eller Pop Up-butiker. Här är ett urval av franchisekedjor som deltagit under tidigare år; 7-Eleven, Apoteksgruppen, Elgiganten, Crispy Pizza Bistro, Fogarolli, Grekiska grill & bar, Lindex, O’Leary’s, Pressbyrån, Specsavers, Tretti och Wayne’s.

Det finns också en gratis möjlighet för franchisevarumärken att visa upp sina företags- och fastighetskrav i en femminuters-pitch på hög nivå under Soapbox-sessionerna. Några exempel på franchisemärken som tidigare pitchat är; Beijing8, Calzedonia, F45 Training, Fogarolli Coffee, Good Gringo och Tretti.
Spara datumet 8 juni 2022 i kalendern. Eventet kommer att äga rum på Münchenbryggeriet i Stockholm.
______________________________
Kontakta: simon@completelygroup.com eller besök: https://bit.ly/3pPy4Rj för att boka eller få mer information. Vi kommer att dela fler uppdateringar med er under det nya året.