På vår Franchise Summit får du träffa eliten inom franchising.

Franchise Summit Sweden

 

Svenska Franchise Föreningens syfte är att stärka sina medlemmars konkurrenskraft och verka för att franchise som företagsform ska utvecklas och bedrivas klanderfritt. Som ett led i detta bjuder vi in till Franchise Summit Sweden, ett dagsevenemang i Stockholm, där du träffar personer från franchisebranschens alla hörn samt lyssna till intressanta föreläsningar som rör företagsformen. Dagen bjuder också på utställning med våra medlemmar, partners och andra franchiseverksamheter, samt mingel med branschkollegor.

Även personer som ännu inte är en del av franchisevärlden är välkomna att besöka mässan – potentiella franchisetagare som är intresserade av att veta hur det fungerar eller de som vill starta en franchisekedja och vill veta vad det innebär. I år lägger man också fokus på att ge investmentbolag mer kunskaper om att gå in i franchiseverksamheter.

Vill du veta mer om franchise eller utveckla din verksamhet och knyta nya kontakter är detta eventet för dig! Tanken med Franchise Summit Sweden är att skydda, utveckla och stärka franchise som företagsform.

EVENTET ÄR GRATIS FÖR BESÖKARE MEN ANMÄLAN KRÄVS!


Franchise summit Sweden 2022 gick av stapeln den 13 maj. Det blev en lyckad dag med härligt mingel, utställning med medlemmar och partners samt intressanta föreläsningar.

Nedan hittar ni bilder från eventet.

Vi ser fram emot att få träffa er igen inom kort!