Aktiviteter - 14 September 2021

Stick ut med LinkedIn

WEBBINARIE | 14 SEP | 09:00 – 10:00

Vill du utveckla din karriär, hitta nya kunder och medarbetare eller kanske nya spännande uppdrag? I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut.
LinkedIn är det snabbast växande professionella karriärnätverket i modern tid och ett oslagbart verktyg när det gäller att knyta professionella kontakter. Men många är osäkra på hur de ska presentera sig rätt och hur man använder nätverkets fulla potential.
Under Charlottes föreläsning lär du dig hur du ska använda LinkedIn som en viktig kommunikationskanal och sticka ut som yrkesperson och som företag; hur ni kommunicerar på rätt sätt till er målgrupp och hur ni bygger ett strategiskt nätverk som skapar engagerade följare till er företagssida. Du får med dig verktyg för hur du kan använda Linkedin för att nå dina karriärsmål. Det kan handla om att bygga en intresseväckande profil till att knyta och upprätthålla viktiga kontakter i din professionella roll – med kunder, leverantörer och samarbetsparters. Det kan också handla om att du, när du är mogen för det, ska kunna ta nästa steg i ditt yrkesliv.

Ta chansen och lyssna på Charlotte och lär dig hur du sticker ut både som medarbetare och företag på LinkedIn!

Om föreläsaren och författaren Charlotte Hågård

Charlotte är en erfaren och passionerad Karriär – och LinkedInExpert; specialist på Personal och Employer Branding, Executive & Business coach, Ledarskapsutbildare och Internationell föreläsare (300 000+ personer) sedan 28 år. Charlotte har väglett och coachat över 10 000 personer att bygga sitt personliga varumärke och hitta ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. 1992 blev hon entreprenör och pionjär inom karriärindustrin i Sverige.