Nyheter - 17 oktober 2023

Connect By School

Genom att registrera er hos Connect By School öppnar ni upp fantastiska möjligheter för er organisation. Här är några av de främsta fördelarna ni kan ta del av:

Möjlighet att Locka Talanger: Er närvaro på Connect By School ger er chansen att sticka ut och få uppmärksamheten hos unga och lovande talanger. Dessa studenter och unga professionella är nyfikna och villiga att utforska olika branscher och karriärvägar. Genom att synas här kan ni attrahera potentiella framtida stjärnor till er organisation och inspirera dem att utforska er bransch.
Förhandsåtkomst till Kompetens: Genom att engagera er tidigt i studenternas karriärer får ni möjlighet att identifiera och utveckla potentiella medarbetare och ledare. Ni kan skapa relationer med studenter som kan bli tillgängliga för era framtida rekryteringsbehov. Detta ger er en konkurrensfördel när det gäller att säkra de mest lovande talangerna.
Stärkt Varumärke: Er närvaro på Connect By School kommer att stärka ert företagsprofil och öka varumärkesmedvetenheten bland unga och ambitiösa individer. Det visar att ni är engagerade i att stödja och utveckla nästa generation yrkesverksamma och är dedikerade till branschens framtid.
Skapa platsannonser till låg kostnad: Med möjligheten att skapa och publicera platsannonser till endast 800 kr får ni ett mycket prisvärt sätt att marknadsföra era lediga positioner. Ni når ut till en målgrupp som aktivt letar efter jobbmöjligheter inom er bransch, vilket ökar era chanser att hitta rätt kandidater.

Att registrera er profil hos Connect By School tar bara några minuter och när ni gör det får ni, tack vara medlemskap i Svenska Franchise Föreningen, synlighet för studenter över hela Sverige.


För mer information och för att komma igång, besök vår webbplats på www.connectbyschool.com.
Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta Pernilla Strömberg på telefonnummer 070 556 69 64 eller skicka ett e-postmeddelande till info@connectbyschool.com.
Ni kan även boka en demo för att få en mer detaljerad presentation av våra tjänster.

Påbörja jakten på framtidens talanger idag och låt Connect By School hjälpa er att forma en framgångsrik framtid!