Nyheter - 2 februari 2023

Ny medlem i föreningen – Välkomna Slipp Redovisning!

Vi på Svenska Franchise Föreningen är glada över att välkomna redovisningsbyråkedjan Slipp Redovisning som ny medlem. Bland Slipp Redovisnings kunder märks en hel del franchisekedjor, främst inom café och restaurang, som får effektiv hjälp med sin administration och redovisning.

Slipp Redovisning är ett unikt, snabbväxande franchisekoncept som erbjuder företag digital redovisning till fast pris. Slipp har i dag 30 franchisetagare, från Luleå i norr till Malmö i söder. Man har dubblat omsättningen fem år i rad och räknar med att nästa år ha fler än 3 000 kunder, vilket gör Slipp till en relativt stor aktör i redovisningsbranschen.

Slipp erbjuder ett komplett stöd för den moderna redovisningsbyrån, som innefattar allt från marknadsförings- och säljstöd till utbildning, mjukvara, varumärke och affärsmodell.

– Med Slipp får franchisebyråerna ett väl intrimmat koncept som hjälper dem att nå sina mål snabbare. Man inser att det är mödosamt att göra den resan på egen hand, säger Lars Olsson som är CEO på Slipp Redovisning.