Nyheter - 29 augusti 2022

Ny spännande investeringsmöjlighet – 1 sep öppnar emissionen i EZETO

HUR FUNGERAR PEPINS?

När du investerar i lovande bolag som Pepins valt ut får du möjlighet att ta del av den snabbast växande delen av ekonomin. Samtidigt ger nyemissionen bolaget en ekonomisk injektion som kan ta deras verksamhet till nästa nivå.
Här får du chansen att upptäcka och bli delägare i bolag du tror på. Tillsammans hjälper vi företag att växa, skapa fler jobb och göra skillnad.EZETO KOMMER ATT GENOMFÖRA EN NYEMMISION PÅ 5-8 MSEK DEN 1 SEPTEMBER

EZETO är nu redo för att påbörja en kraftigare expansion och gå in ordentligt i våra viktigaste marknader. Detta innebär att bolaget behöver öka marknadsföringskapaciteten, bemanna upp supporten samt anställa servicepersonal i Stockholm och Malmö. EZETO kommer lansera en prenumerationstjänst för företag under Q3 (arbetet påbörjat). Vidare behövs inköp av fler fordon och till detta behöver de ta in kapital. Kapitalet skall räcka i 1 år. Därefter planerar bolaget att ta in ytterligare kapital för en framtida utlandsexpansion och nya spännande funktioner.

• Skalbarhet har varit en hörnsten under hela arbetet med företaget. EZETO vill växa med lokala entreprenörer och egenägda bolag i större städer i Sverige. Detta gör de bl.a för att förbereda organisationen på en större expansion utanför Sverige, bestående av både egenägda bolag och partners. EZETO Sweden AB är moderbolaget som driver utveckling av varumärket, affärerna, systemet, appen, tjänsterna och franchisekedjan.

• Delad mobilitet väntas växa årligen med 30% fram till 2027. Med en sådan naturlig tillväxt gynnas bolag som EZETO, som kommer växa snabbare än marknaden och som på sikt kommer vara den ledande inom biluthyrningsappen av transportfordon.

• Med en stadigt växande kundbas och flera återkommande kunder kommer EZETO att få en fin hävstångseffekt när bolaget uppnått den kritiska massan. EZETO kommer under hösten 2022 påbörja en prenumerationstjänst för företag. Detta gör att de kommer få en ökad beläggning även under veckodagarna. EZETO kommer att ha starkt fokus på tillväxt och öppna på nya marknader i ett snabbt tempo då time-to-market är en avgörande faktor. De kommande åren kommer EZETO att återinvestera i tillväxt, utbudet och tekniken.

• EZETO har redan över 2000 uthyrningar, etablerade i 3 städer och 3 franchisetagare sedan september 2021.

Teckningen i denna emission kommer att ske via ett publikt holdingbolag. Vill du lämna ditt intresse?