Nyheter - 28 april 2023

Nytt samarbete med Stockholm Business Expo

Kistamässan | 21-22 feb | 2024

Missa inte chansen att synas i rätt sammanhang
Var en del av Stockholm Business Expo – mötesplatsen för alla som leder små och medelstora företag. Det här är mötesplatsen som sammankopplar utställare och besökare där ni genom att vara utställare eller partner kan påverka, nå ut med ditt varumärke och göra affärer med vår publik av beslutsfattare i små och medelstora företag.
Här träffar du högkvalitativa besökare – beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med. Vi ses 21-22 februari 2024 på Kistamässan i Stockholm.

Kontakta oss för att boka monter:
Helen Jarnevid | Sales Manager
hj@liveexpo.se | 0735-04 53 05

Kampanj – utställning med inkluderad talartid
Maximera er närvaro och framgång vid evenemanget! Ta del av vår kampanj fram till 30 juni och dra nytta av att vara utställare med talartid.

Ta chansen att vara talare på öppen scen: I vår kampanj erbjuder vi er en exklusiv talartid på öppen scen. Dela er kunskap, presentera era produkter eller tjänster och inspirera publiken. Detta ger er en unik möjlighet att förmedla ert budskap och stärka er marknadsposition.

Fördelarna med att vara utställare: Som utställare får ni effektiv synlighet och marknadsföring. Ni får framträdande exponering och uppmärksamhet i eventets reklam och marknadsföring. Detta ökar er synlighet och trovärdighet. Dessutom kan ni knyta värdefulla kontakter och nätverk med andra företag och organisationer, vilket skapar nya affärsmöjligheter.

Var aktiv och delta i evenemangets program: Ta nu chansen (till den 30 juni) att vara talare på öppen scen och använd tiden effektivt för att dela kunskap, presentera era produkter eller tjänster och inspirera publiken. Se till att era presentationer är engagerande och relevanta för målgruppen på eventet.

Anmäl er idag för att säkra er plats i vår utställning och få just nu en talartid på köpet. Kampanjen pågår fram till 30 juni. Missa inte chansen att öka er synlighet, förtroende och skapa värdefulla affärsmöjligheter.


”Stockholm Business Expo är stolta över att välkomna Svenska Franchise Föreningen som vår samarbetspartner på Kistamässan i Stockholm. Detta samarbete kommer att ge en unik möjlighet för deltagare att lära sig mer om framtidens företagande och möta några av de mest innovativa och framgångsrika företagen inom franchising.

Genom att samarbeta med Svenska Franchise Föreningen kan vi erbjuda en bredare och mer varierad upplevelse för våra besökare, med föreläsningar, workshops och utställningar som kommer att inspirera och ge kunskap till både nya och etablerade företagare. Vi ser fram emot att skapa en mässa som är full av möjligheter och inspiration för alla som vill ta sin affärsverksamhet till nästa nivå.”

– Marie Jacobsson, affärsområdeschef

 Läs mer om eventet här…