Nyheter - 20 juni 2023

Qred – ny partner till föreningen

Alla företag behöver hjälp ibland. Som företagare har vi själva upplevt hur svårt det kan vara att vända sig till de traditionella storbankerna. Därför bestämde vi oss för att erbjuda enkel och flexibel finansiering för små- och medelstora företag.

Vi har hjälpt tiotusentals företag och vi är långt ifrån klara. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred lånat ut mer än 3 miljarder kronor till växande företag och på så sätt skapat mer än 10 000 nya jobb. Vårt egna, helautomatiserade kreditsystem gör det möjligt för oss att snabbt tillhandahålla företagare med det som behövs för att kunna växa sina verksamheter. Med enkla företagslån, ett smidigt företagskort och trygg factoring kan vi verkligen hjälpa företag med allt från investeringar och tillväxt, till kassaflöde och vardagliga utgifter.

Företagslån
Att få ett företagslån hos Qred är som att ha en smidig prenumerationstjänst. Vi har ingen startavgift, ingen bindningstid och inte dolda kostnader eller avgifter för förtidsinlösen. Man kan med andra ord betala tillbaka lånet i förtid utan extra kostnad. Vi har dessutom en fast månadsavgift och rak amortering, så det är tydligt vad man ska betala varje månad.

Företagskortet Qred VISA
Köp idag, betala senare med Qred VISA. Gör företagsinköp enklare med vårt företagskort. Företagskortet går att använda överallt. Oavsett om man använder det till inköp eller för att betala sina fakturor har man alltid pengarna man behöver. Och det bästa? Allt hamnar på en och samma faktura som kommer en gång i månaden. Man får dessutom 1% cashback på alla dina köp och kan koppla kortet till både Apple Pay och Google Pay. Fakturor eller räkningar att betala? Inga problem! Använd kortets kredit till att betala leverantörsfakturor, elräkningar eller annat.

Factoring
Man väljer själv vilka fakturor man vill sälja och precis som vårt lån finns det ingen bindningstid eller krav på volymer. Vill man sälja en eller hundra fakturor så är det helt upp till en själv! Förbättra kassaflödet och få betalt inom 24 timmar med våra smidiga fakturatjänster.


Bli partner och skapa tillväxt tillsammans med oss!
Som partner till Qred kan man få skräddarsydda erbjudanden till sina franchisetagare, kunder eller medlemmar. Hör av er till oss här, så löser vi något som passar just er situation. Tillsammans med partners som Foodora, Lexly, Qopla, Creditsafe, Mascus och tiotals andra kan vi skapa ett riktigt bra erbjudande.

Maja Nilsson
Partnerships Manager
+46 70 940 19 70
maja.nilsson@qred.com
www.qred.se