Hylla en franchisetagare

Certifierade medlemmar i föreningen har varje år möjlighet att hylla och dela ut pris till en franchisetagare på Svenska Franchisegalan.

Meddela franchisetagaren om hyllningen i förväg och se till att boka plats för hen på anmälningssidan. Många kedjor bjuder sin vinnare på denna kostnad.

På galan erbjuds ni själva läsa upp motiveringen samt dela ut statyett och diplom till er franchisetagare på scen. Exakta tider för samtliga prisutdelare och mer info skickas ut några dagar innan galan.
Alla vinnare kommer att få möjlighet till att synas i lokal press och branschtidningar genom pressreleaser som Svenska Franchise Föreningen utformar och distribuerar.

Vi får många frågor om tips på hur man skall göra urvalet – vi har inte någon specifik lista man skall gå efter, men här följer några förslag på ord att utgå från: Engagemang, Värme, Hjälpsam, Påhittig, Uthållig, Resultat, Kreativitet, Ledning, Målmedvetenhet, Utveckling, Framgångsrik, Positivt tänkande.
Om du fortfarande inte är Certifierad medlem är detta ett perfekt tillfälle att ansöka om detta för att kunna premiera den franchisetagare som utmärkt sig under året.

Motivering, namn på vinnaren samt ort och företag ska framgå – detta graveras in på statyetten och i diplomet. Bifoga även en logotyp och fakturaadress!


Kostnad för att hylla franchisetagare inkl. statyett och diplom: 4 350 kr

Skicka in din hyllning senast den 11 april till: helena@svenskfranchise.se