Hylla en franchisetagare

TIDEN FÖR ATT SKICKA IN HYLLNING HAR GÅTT UT

Endast Fullvärdiga Medlemmar i Svenska Franchise Föreningen har möjlighet att dela ut pris på galan. Om du är sökande medlem är det ett bra tillfälle nu att ansöka om fullvärdigt medlemskap för att kunna premiera den franchisetagare som utmärkt sig under året.
Personen väljer ni ut innan galan och meddelar personen att den vunnit priset. Vinnaren måste sedan boka sin plats på Svenska Franchisegalan genom att anmäla sig på anmälningssidan. Många kedjor bjuder vinnaren på denna kostnad.

Kedjan skickar in sin hyllning till föreningen senast den 1 oktober till helena@svenskfranchise.se
Motivering, namn på vinnaren samt ort och företag ska framgå – detta graveras in på statyetten och i diplomet. Bifoga även en logotyp.

På galan erbjuds ni själva läsa upp motiveringen samt dela ut statyett och diplom till er franchisetagare på scen. Exakta tider för samtliga prisutdelare och mer info skickas ut några dagar innan galan.
Alla vinnare kommer att få möjlighet till att synas i lokal press och branschtidningar genom pressreleaser som Svenska Franchise Föreningen utformar och distribuerar.

Vi får många frågor om tips på hur man skall göra urvalet – vi har inte någon specifik lista man skall gå efter, men här följer några förslag på ord att utgå från: Engagemang, Värme, Hjälpsam, Påhittig, Uthållig, Resultat, Kreativitet, Ledning, Målmedvetenhet, Utveckling, Framgångsrik, Positivt tänkande.

Kostnad för att hylla franchisetagare inkl. statyett och diplom:
4 350 kr/vinnare.