Bli franchisetagare - 8 november 2023

Electrolux Home söker franchisetagare!

Är du en entreprenör ut i fingerspetsarna som drivs av försäljning, retail och ledarskap? Har du erfarenhet från köksfackhandeln i en ledande roll eller erfarenhet från att leda en butik. Då kan du vara den vi söker.

Electrolux Home är på en tillväxtresa och söker nu franchisetagare i Stockholm, Örebro, Västerås, Umeå, Norrköping och Borås.

Electrolux Home står för ett väl prövat koncept som ger dig goda förutsättningar att framgångsrikt driva din butik. Vi erbjuder en smart finansiell lösning för våra nya franchisetagare och vi tillhandahåller en betydande portfolio med support, utbildningar och samarbeten.

Ansök via länk: Franchisetagare till Electrolux Home in Stockholm, Sweden | Sales & Aftersales at Electrolux Group
Kontaktperson: Michael Larsson: michael.larsson@electrolux.com


Om Electrolux Home
Electrolux Home har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 60-talet då de första butikerna bildades. År 1995 startade vi vårt franchisekoncept och i dagsläget har vi ca 30 butiker med ambitionen att bli avsevärt fler de kommande åren.

Vår butikskedja förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda ett brett utbud av kompletta kök. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vårt köksmärke JKE Nordic Kitchen Design innebär stilrena nordiska kök att leva i, tillverkade i Danmark, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning som passar den nordiska livsstilen.

Electrolux Home erbjuder allt för hemmet. Hos oss finns ett stort utbud av intuitiva vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Allt designat och noga utvalt för att på bästa sätt hjälpa människor till en både sund och kreativ matlagning, för att höja matlagningsupplevelsen och resultaten. Helt enkelt för att göra matlagningen till något roligt och utvecklande. Vi erbjuder dessutom produkter för tvätt och tork, städning, en god inomhusmiljö och flexibla garderobs- och förvaringslösningar för hemmets alla rum. Hos oss finns helt enkelt allt för hemmet samlat på ett ställe, där inspiration blandas med vår kunskap.

Hållbarhet
Vi på Electrolux Home har alltid fokus på hållbarhet, för både människor, miljö och produkter. Electrolux är världsledande inom miljöarbete kring tillverkning av sina vitvaror. De är utvecklade för att hålla längre och för att vara energieffektiva. Vårt fokus på hållbarhet handlar även om hur våra produkter på olika sätt kan hjälpa människor att leva hållbart genom att tänka miljösmart. Det kan handla om att på bästa sätt förvara sin mat så att den håller så länge som möjligt samt att se till att så mycket som möjligt av råvarorna kommer till användning.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.electroluxhome.se

Bli en del av Electrolux Home
Brinner du för att ge dina kunder en inspirerande butiksupplevelse?  Är du villig att bygga din framtid under ett expanderande koncept genom att satsa långsiktigt och helhjärtat. Hör av dig till oss genom att skicka in en ansökan med ett CV samt ett personligt brev som beskriver din bakgrund samt dina ambitioner. Vi ser fram emot att höra från dig.