Bli franchisetagare - 21 februari 2022

Vill du bli franchisetagare hos Svenska Skydd?

Om oss
Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus. Grunden i vårt erbjudande är marknadens bästa säkerhetsdörr samt bästa service och säljorganisation. Med en säkerhetsdörr får kunden skydd mot ljud, brandgas, brand och inbrott. Vi utför allt arbete med auktoriserad personal och vår målsättning är att ständigt kompetenshöja och utveckla vår personal och med det skapa trygghet för kunden.

Vårt koncept
Vi arbetar utifrån två olika koncept, detta för att få bra anpassade produkter och tjänster för våra kunder.
Bosäkra Trapphus riktar sig till bostadsrättsföreningar som vill uppgradera sina fastigheter med säkerhetsdörrar, postboxar och kanske ett nytt låssystem. Formsäkra trapphus är vårt koncept som riktar sig till fastigheter kring sekelskiftet, vi hjälper våra kunder att varsamt renovera och återställa trapphuset till tidstypisk stil.

Profil
Tillsammans med våra franchisetagare finns vi representerade i stora delar av landet. Det gör oss till ett av branschens snabbast växande företag. Tillväxten har möjliggjorts av våra kompetenta medarbetare och franchisetagare som levererar varor och tjänster med hög service till konkurrenskraftiga priser. Vi är dessutom via HBV upphandlad partner de allmännyttiga bostadsbolagen. Känner du att det här är en utmaning som passar dig ska du skicka in en intresseanmälan till oss. Det är viktigt att vi träffas så att du får en helhetsbild av vårt koncept.


Vid intresse kontakta Daniel Binett
daniel.binett@svenskaskydd.se
Tel: 0707-98 66 62