Bli franchisetagare - 19 augusti 2020

Kebaberia 5 RPM Döner söker sin första franchisetagare!

Kebaberia 5 RPM Döner är ett familjeföretag med rötter från tidigt 1980-tal då familjen Yuksel kom till Sverige. Därefter följde en historia med större och mindre restauranger, den kanske mest kända är Kebab och Grillhouse som efter att ha mättat göteborgarnas magar i 22 år nu bytt namn till Kebaberia 5 RPM Döner samt moderniserat sitt koncept. Det nya lyckade konceptet startar nu med sin bas i Göteborg franchise i Stockholm för att sedan växa sig större och erbjuda sitt koncept i flera städer runt om i Sverige.

FRANCHISETAGARE – KEBABERIA 5 RPM DÖNER, STOCKHOLM

Kebaberia 5 RPM Döner är ett tydligt och framgångsrikt restaurangkoncept som serverar Centraleuropas genuina smaker. Ett nytänkande, modernt och profilerat snabbmatskoncept byggt på tradition. Grunden i köket är kebab (grillat kött i olika former), döner (grillat kött som skivas från roterande spett) och falafel som serveras i en modern miljö. Konceptet fungerar framförallt i mindre lokaler i centrala citylägen, men kan vara ytmässigt flexibelt och kan även anpassas till gallerior, köpcentra, järnvägsstationer mm. Kebaberia erbjuder takeaway men vill samtidigt vara en mötesplats där unga som gamla möter både nya och gamla bekantskaper. En plats mitt i centrum med liv och rörelse som på samma gång ger gästerna en chans att varva ner.

Kebaberia 5 RPM Döners koncept bygger på att lokala franchisetagare erbjuds ett system avseende utbildning, handböcker, profil, marknadsföring, kundmaterial, produkter och metoder vilket underlättar uppstart och försäljning. Kedjan har en hög lokal närvaro och kunskap, som alla franchisetagare får del av genom central samordning. I dagsläget söker vi främst franchisetagare i Stockholm och Göteborg, men även i andra städer kan det vara intressant.

För att lyckas som franchisetagare söker vi dig som har ett stort engagemang för kundnöjdhet och kvalitet. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom kundmötet och maten ni serverar. Du arbetar proaktivt för att säkerställa en bra försäljningsprocess och bidrar på så vis till ökad kvalitet i hela kundprocessen. Du utvecklar och driver din lokala verksamhet i linje med verksamhetens övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden. Som person är du kommunikativ, stresstålig och prestigelös. Du brinner för affärer, service och har viljan att starta något från grunden där du blir en stor del i företagets fortsatta resa och lyckade utveckling.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av försäljning, personalansvar, rapportering, resultat- och finansiell uppföljning. Det är en fördel om du har drivit egen verksamhet tidigare och du är väl förtrogen med dagens teknik, olika affärssystem och digitala lösningar. Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet. Du är duktig på att prioritera, är noggrann och har ett starkt driv. Du sätter kunden framför allt samtidigt som du är en förebild för dina medarbetare, som du coachar och motiverar.

Läs mer om Kebaberia 5 RPM Döner på www.kebaberia.se

Ansökan

För frågor angående rollen som franchisetagare eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För att visa ditt intresse går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!