Bli franchisetagare - 7 februari 2022

Veteranpoolen söker franchisetagare!

Vill du driva eget och bli stöttad med tid, engagemang och pengar?

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark, väletablerad organisation i 51 distrikt över hela Sverige omsätter vi idag 297 MKR.

Vi är alltid nyfikna på drivna och intresserade personer som vill ha roligt på jobbet och vara med oss att utveckla och driva Veteranpoolens verksamhet vidare i vårt avlånga land.

Som franchisetagare på Veteranpoolen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare som du arbetar tillsammans med. Du kommer att arbeta med försäljning där du identifierar nya affärsmöjligheter. Du kommer också att rekrytera och arbetsleda veteranerna som du har i din pool.

På vårt supportkontor i Göteborg finns ett starkt team som hjälper dig att bygga ditt företag. Vi stödjer dig i bland annat försäljning, IT & telefoni, administration, ekonomi, utbildning och marknadsföring. Vi ger dig vårt engagemang, vår tid och stöttar dig ekonomiskt i uppstartfasen att driva ditt företag.

Vem är du?
För att lyckas är det viktigt att du har ett stort driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Det är även viktigt är att du har erfarenhet av, och tycker att det är kul, att leda och motivera medarbetare. Du bör ha vana av försäljning samt av företagsadministration.

Låter det spännande?
Vi gillar det vi gör, och vi vet att vår arbetsglädje och vårt engagemang smittar av sig! Vi hoppas att det märks och att du är nyfiken på vad utmaningen skulle kunna innebära. Klicka på Ansök här!-knappen så att vi får möjlighet att lära känna dig och berätta mer om vad vi erbjuder dig!

Vill du ha mer information innan du ansöker så är du välkommen att ringa eller maila oss så berättar vi mer.

Välkommen till oss!

Sophie Malmberg
070-898 4272
sophie.malmberg@veteranpoolen.se

Anna Johannesson
070-771 6584
anna.johannesson@veteranpoolen.se

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer. Tack vare den framgångsrika affärsmodellen och den starka organisationen omsätter vi idag 297 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 51 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg.