Bli franchisetagare - 25 augusti 2020

Vill du bli franchisetagare inom O’Learys?

Vill du ta del av potentialen inom Eatertainment?

O’Learys, erbjuder sedan 1988 till idag, sina gäster en social mötesplats. För vänner, familjer som gillar mat, härlig stämning och sociala aktiviteter.

Idag finns det 130 O’Learys restauranger i 13 länder från Sverige i norr, till Dubai i söder och Kina i öster. Vi har över 30 års erfarenhet att framgångsrikt driva sportrestauranger och Eatertainment tillsammans med våra Franchisetagare. Under 2020–2021 öppnar vi bland annat nya enheter i Stockholm, Linköping, Falun, Trondheim, Harstad, Vilnius, Riga, Haag och Egypten. Vill du få möjligheten att tillsammans med oss investera i, äga och driva nästa O’Learys-restaurang?

För att lyckas som franchisetagare söker vi dig som har ett stort engagemang. Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom service och engagemang.

Är du stresstålig och prestigelös, brinner för affärer, service och har viljan att vara med på O’Learys fortsatta resa, tveka inte – sök! Det vi erbjuder är ett väletablerat koncept, välkänt och uppskattat varumärke med lojala gäster, verktyg och stöd för att du ska bli en framgångsrik franchisetagare med hög lönsamhet!

Tveka inte, hör av dig till

Karl Wennberg
International Expansion Manager
+46709-885999
karl.wennberg@olearystrademark.com